slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

vikend kuća - Fruška gora, Grgurevci, Sremska Mitrovica

59.200 €

Sremska Mitrovica
Dostupno odmah
202
2
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Goran-Neca
Član od 10.11.2011.

Na prodaju vikend-kuća sa voćnjakom ( veliki broj mladih stabala šljive, trešnje, višnje, kruške, jabuke, dunje, kajsije, breskve, oraha i drugog voća ) na južnim padinama Fruške gore - iznad sela  Grgurevci; potes "GLOŽANJ" (severno od Sremske Mitrovice).

 Vikend kuća ima sve što je potrebno za ugodan boravak tokom cele godine (podrum, prizemlje, potkrovlje, dve natkrivene terase) veličine 64 m2 (ne računajući terase) na velikom placu površine  37 ari (3700m2). Plac je zanimljive konfiguracije tako da je jedan deo uređen u planinskom stilu kaskadnim stepenicama.


Kuća je nova gradnja i ima trofaznu struju, gradsku vodu, kupatilo, gas, total tv, pvc stolariju, stiropor izolaciju i fasadu.  

Veoma povoljan položaj na visinsku  razliku prema okolini tako da ko voli mir i kvalitetan vazduh ( ruža vetrova ) biće zadovoljan. Društvo ptica i fazana kao i šetnja po okolini je nešto što na ovom mestu obnavlja energiju i popravlja "krvnu sliku".  

Prilaz vikend kući iz dva pravca bez problema tokom cele godine: - od Fruške gore i iz sela i oba sa asvalta-. (deo prilaza nasut  grebanim asvaltom i bez problema prohodan čitave godine).

U vlasništvu 1/1, uknjižen i i legalizovana.


KONTAKT: 064/24 064 31 

KARAKTERISTIKE:

Tip: Vikend kuća

Broj etaža: 2 etaže (svaka etaža ima zaseban ulaz) + podrum

Površina kuće: 64 m2

Broj soba: 2 sobe+podrum

Unutrašnje prostorije: namešteno, komplet  opremljeno - sa kupatilom.

Površina placa: 37 ari (3700 m2)

Uknjiženost: uknjižen 1/1
Infrastruktura: terase 2; izolacija 8 cm. i fasada
Instalacije: trofazna struja, gradska voda i gas.
Grejanje: TA peć i čvrsto gorivo

ID Oglasa: #166141271
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.