slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vikendica na fruskoj gori - erdevik

40.000 €Zamena moguća

Beograd | Palilula
10.072
53
pre 11 dana
Milos Nesic
Član od 31.05.2019.
Svi oglasi
 Prodajem vikendicu oko 100m2 na Fruskoj gori zidanu tvrdim materijalom - blokovima krajem 60ih godina(naselje Virojevci na 1.5km od centra Erdevika - kod Titovih lovista izmedju 2 jezera) sa 14 ari sume + 9 ari vocnjaka.
Fantastican pogled i netaknuta priroda na samo 45-60minuta voznje auto putem od Beograda.
Ova vikendica je idealna za one ljude koji zele da imaju svoj mir, da nemaju komsije, da im divlje svinje i fazani koji slobodno ulaze na moj plac budu domace zivotinje.
Na placu se nalazi i stara hranilica za divlje svinje.
A sad rec-dve o Titovim lovistima: Tito kada je hteo da lovi medvede isao je u Bosnu, a kada je hteo da lovi divlje svinje dolazio je upravo ovde na par stotina metara vazdusne linije od mene.
Potrebno je renoviranje vikendice.
Ovo je naj jeftinija vikendica na Fruskoj gori jer ima ulaganja, a da sam ja ulozio novac u nju kostala bi skuplje nego kuca na periferiji Beograda kao sto i vidite kolike su cene vikendica na Fruskoj gori.
Vikendica nema struju (sto u danasnje vreme nije problem jer za 2000e mozete da kupite solarne panele sa izlaznom snagom od 3kilovata, a frizider i ves masinu imate da kupite na plin).
Vikendica nema vodu(a ni to nije problem jer imate dosta podzemnih voda u tom kraju, a jedan jedini komsija koji je udaljen od mene 500m je vodu nasao na 3m dubine).
Drugi komsija (brdo iza mog placa) koji je hteo da iskopa bunar da zaliva bastu je bio jako nervozan kada je dobio vrucu termalnu vodu i nije mogao da zaliva bastu.
 Kao sto rekoh mesto se zove VIROJEVCI iz razloga sto ima dosta izvora tamo i zato u Erdeviku imate 3 velika jezera ( velicine kao Beogradska Ada Ciganlija i nikad vise od 20ljudi nisam video da se leti kupaju).
Vikendica se prodaje sa sve retro namestajem i stvarima.
Moze zamena za zlato, auto, kamper, jahtu ili camac uz vasu ili moju doplatu
0641717231

ID Oglasa: #150667478
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.