slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Ortopedski ulosci za cipele XL / QBK

1.890 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Branislav 065/823-60-50 Ns
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi

【ORTOTSKI ULOŽAK 】35MM visoka potpora luka, ispravna prekomerna pronacija (O / Ks noga), strukturirana čašica za petu pomaže da se stopalo stabilizuje u pravom položaju i prilagodi vaše telo normalnom poravnanju. Ispravna ravna stopala, podrška za visoki luk i podrška za pali luk.
【ČVRSTA PODRŠKA】 3/4 umeci za cipele sa stabilnom i snažnom potporom za luk, 3/4 dužine ortopedskih uložaka pružaju anatomsku podršku luka i udobnost za one sa ravnim stopalima, plantarnim fasciitisom, prekomernom pronacijom ili bolovima u stopalu, svodu i peti.
【EFIKASNO UBLAŽAVANJE BOLA STOPALA】 Ekstra crveni jastučići za jastučenje dodani ispod uložaka pružaju dodatno amortizovanje i apsorpciju udara. Napravljen je od visokokvalitetnog tvrdog EVA visoke gustine, koji savršeno podržava stopalo. Visoka potpora svodu pruža dobru zaštitu svodu stopala i ublažava bol.

 

 

 

 

 

P35

ID Oglasa: #166212009
Informacije
Moju kompletnu ponudu mozete pogledati jednim klikom na:    SVI OGLASI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.