slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Dunlop purofort gumene čizme br.44

70 €

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
321
4
pre 13 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 15.02.2012.
Svi oglasi
 

DUNLOP PUROFORT THERMOFLEX S5 CI SRA

Vodoodbojne zelene čizme proizvede su od Purofort® materijala, poseduju čeličnu kapu, čelični list i antibakterijsku PU postavu koja sprečava pojavu neprijatnih mirisa. Antistatik đon ima  pruža odličnu otpornost na proklizavanje kao i izolaciju od hladnoće (do -20° C). Oblast pete (sa apsorberom energije) je specijalno dizajnirana tako da obezbeđuje dodatnu stabilnost i komfor. U čizmi se nalazi i tanki PU uložak koji pruža dodatnu udobnost.

Purofort® materijal, od kog je napravljena čizma, predstavlja najnapredniji materijal razvojnog tima kompanije Dunlop. Posebnom tehnologijom, milioni vazdušnih džepova se ravnomerno utiskuju u sintetički materijal čime se postiže superiorna lakoća, dugotrajnost i toplotna izolacija u odnosu na gumu i PVC. Purofort® je znatno topliji, 35% lakši i dvostruko trajniji od gumenih i PVC čizama.

Otporan je na mineralna, životinjska i biljna ulja i masti, kiseline, baze, sredstva za dezinfekciju, krv i druge hemikalije. Broj čizme je 44.
ID Oglasa: #159108723
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.