slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

ECCO Muske gleznjace od nubuka Gore-Tex broj 45

49 €

Sombor
Korišćeno
Dostupno odmah
19
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Maja
Član od 29.11.2022.
Svi oglasi
Muske gleznjace broj 45 nosene svega nekoliko puta, posto je kupljen manji broj nego sto je potrebno. Slican model prikazan na poslednjoj fotogafiji sa zvanicnog ECCO sajta.
Opis proizvoda:
Ove cizme, dizajnirane da vas odvedu od kancelarije do vecernjeg izlaska, napravljene su za svakodnevno nošenje. Klasicne elegantne cizme izradjene su od kvalitetnog mekanog nauljenog nubuka i sa muzevnim koznim obrubom. Vodootporna konstrukcija od Gore-Texa Vasim stopalima garantuje suvocu i udobnost pri mokrom vremenu. Ulozak je moguce ukloniti, a prekriven je kozom s ECFS-om za jos bolju prozracnost i savrsenu unutrasnju klimu. Direktno ubrizgani djon od PU-a s elegantnim koznim obrubom i udarnom tackom za jos bolju amortizaciju (Shock Point).
ID Oglasa: #165963335
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.