slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

HOUSE patike broj 46 + dva para pertle + poštarina! NOVO

25 €

Niš
Kao novo - nekorišćeno
376
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zekshop
Član od 07.08.2013.
Svi oglasi

NOVO! BESPLATNA POŠTARINA NA DVA ILI VIŠE PORUČENA ARTIKLA! NOVO!

Odlične patike pogodne za predstojeće toplije dane, poznatog brenda HOUSE, veličine 46,   a uz patike dobijate i dva para pertli crne i bele, kao i besplatnu poštarinu, sve za sumu od 25e, vredi iskoristiti.
Uverite se u pravi kvalitet i vrhunski dizajn. Posedujte ovaj jedinstven komad odeće, razlikujte se od drugih.

Za sve dodatne informacije oko dimenzija ili dodatnih slika slobodno pozovite, kontakt porukom ili viberom.

NAČIN SLANJA:

Paketi se šalju isključivo Postexpresom.
Besplatnu poštarinu ostvarujete ako poručite dva ili više artikla iz ponude i uplatite novac na navedeni bankovni račun.
Mogućnost besplatne poštarine za ovaj artikal ostvarujete ukoliko novac uplatite pre slanja na navedeni račun u Banca Intesa (cena artikla 25e).
DOKAZ SIGURNE KUPOVINE:

Najbolji dokaz sigurne kupovine su pozitivne ocene i ogroman broj komentara prezadovoljnih mušterija. Svakako omogućuje se svim kupcima da ukoliko im se artikal koji naruče, ne dopada ili ne odgovara veličina, da postoji mogućnost vraćanja istog, a kupcu se vraća novac ili omogućuje zamena za neki drugi artikal iz ponude, sa tim što je kupac u tom slučaju u obavezi da snosi troškove povratne poštarine.

ID Oglasa: #149684214
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.