slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Nike Air Max 1 Travis Scott - 42

120 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
57
2
pre 14 dana
Odgovara na 70% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mikey
Član od 11.11.2015.
Svi oglasi

Nike Air Max 1 Patike - Premium Kvalitet

 

Nove, Nošene jednom

 

Nike Air Max 1 patike su remek-delo vrhunskog kvaliteta, savršeno izrađene kako bi pružile istinski autentičan doživljaj. Odlikuje ih besprekoran dizajn i pažljivo odabrani materijali koji pružaju vrhunsku udobnost i stil.

Karakteristike:

Izuzetna Patika:   Ove je vrhunski Nike Air Max 1 model, sa detaljima koji oponašaju autentičan proizvod do najsitnijih detalja. Nemoguce je naci razliku.
Visok Kvalitet Materijala:   Svaki element ovih patika je pažljivo izrađen od vrhunskih materijala kako bi se osigurala dugotrajnost i udobnost pri nošenju.
Autentičan Dizajn:   Savršeno reprodukovani detalji, boje i teksture odražavaju originalne Nike Air Max 1 patike.
Vrhunska Udobnost:   Anatomski oblikovana unutrašnjost pruža podršku stopalu i omogućava udobno nošenje tokom čitavog dana.

Ove patike su idealan izbor za ljubitelje stila i kvaliteta bez obzira na to jesu li za svakodnevnu upotrebu ili za kolekcionarske svrhe.

ID Oglasa: #165842491
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.