slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

LOVIE PEARL baletanke koža 100%

5.000 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
194
2
juče
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sanelguci
Član od 03.03.2014.
Svi oglasi
Udobni materijali: za maksimalnu udobnost i suvoću, zatvorene baletanke su izrađene isključivo od kvalitetne jagnjeće kože i umetaka od teleće kože. Sa neklizajućim gumenim premazom, đonovi su sigurni, izdržljivi i neklizajući. Dobro su amortizovani, tako da se većina telesne težine oslobađa tokom hodanja.
2. Izuzetan dizajn: uprkos minimalnom dizajnu, ove ženske baletanke su elegantne i mlade. Oni su uvek prvi izbor, bilo da ste kod kuće ili u kancelariji, ili ste u poseti noćnoj noći i svečanim proslavama. Pogodno za sve situacije.
3. 【Odlična sklopivost】 Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji,   cipele su super rastezljive i lako se sklapaju. Tako se lako prilagođavaju svakom obliku stopala. Nakon miliona Satra &Go-tech testova na bore, nisu se pojavile pukotine i lomovi. Lako za nošenje: cipele su upakovane u poklon kutiju. Presavijte i spakujte  lepe baletanke kako želite. u ranac, u tašnu. Možete započeti novi dan sa Lovie Pearl cipelama na opušten način.
NOVE 
Br-38
Pogledajte moje ostale oglase
0692441970
ID Oglasa: #153305391
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.