slika
slika
slika
1 od 3

Crne cipele sa punom petom 39

200 din

Bačka Topola
Korišćeno
13
1
pre 9 dana
Mara
Član od 08.05.2022.

Naziv: Crne cipele sa punom petom 39

Broj: 39

Proizvodjac: JUMP

Boja: crna

Materijal: koza i lak

Dimenzije: duzina gazista 25,5; visina potpetice 8

Opis: zatvorene klasicne cipele sa okruglim vrhom; ortopedska peta presvucena koja se ne vidi posebno jer je presvucena sa gornjim delom zajedno

Stanje: nosene

Cena: 200

Pogodnosti: Za kupljenih vise artikala iz moje ponude, svakom kupcu sledi POPUST! !!

Uslovi prodaje: Stvari koje prodajem su licno moje ili pripadaju clanovima moje porodice, ne bavim se preprodajom. Molim cenjene kupce da obrate paznju na navedene dimenzije, bez obzira sta pise kao broj. Pakete saljem Post Expressom, placanje pouzecem (clanovima sa negativnim ocenama ili bez ocena saljem tek nakon Post Net uplate). Postarinu placa kupac, cena postarine zavisi od tezine paketa, aktuelan cenovnik mozete pogledati na sajtu PostExpressa. Ne saljem u inostranstvo. Ako imate neku nedoumicu ili pitanje vezano za predmet koji prodajem- slobodno pitajte, rado cu Vam odgovoriti. Pogledajte i ostale predmete koje prodajem.

ID Oglasa: #166173616
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.