slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Dolce Gabbana kožne cipele, original

8.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
362
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom nakon dva dana.
Petisa
Član od 27.11.2013.
Malo nošene Dolce &Gabbana kožne salonke, original kao i sve stvari na mom profilu. Savršena kombinacija kože ( lakovana bordo koza i fina normalna koza). Imaju izvrsnu plisanu bordo masnu sa logom brenda na rubu. Cele su od prave kože. Broj je 37, gazište 25-25,5cm ( molim imajte u vidu model), štikla 9cm. Savršene u svim prilikama. Imaju manu- ogrebanu kozu sa unutrasnje strane i na vrhovima ( fotigrafisano), cena je prilagođena. Imaju svoju vrecicu za cuvanje.
Oznake brenda su na uobicajenim mestima za Dolce &Gabbana brend. Na mom profilu imate razlicite stvari ovoga brenda, posto je jedan od meni omiljenih.
Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
Kao i uvek kod mene moguce je licno preuzimanje, a dostupne su i dodatne fotografije zbog limitiranog broja ovde.
ID Oglasa: #150902958
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.