slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Dr Martens 37 ORIGINAL

50 €Fiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 10 dana
Sofija141
Član od 23.08.2014.
Svi oglasi

Dr Martens 37 veličine.

Model: Cassidy 1460.

 

Dužina gazišta 23 cm.

Boja - burgundy.

 

1460 je originalna čizma Dr. Martens. Njegova odmah prepoznatljiva DNK izgleda ovako: 8 očiju, klasična Dr. Martens smooth koža, brazdane strane, peta, šavovi i udoban đon sa vazdušnim jastukom. Originalna čizma sa 8 očiju Napravljen na legendarnom i udobnom Dr. Martens đonu sa vazdušnim jastukom Napravljen da traje sa izdržljivim Goodyear šavom. Sastav gornji: 100% koža Postava: 75% tekstil, 25% koža Đon: 100% PVC

 

Dr. Martens čizme su jedan su od najvećih fenomena u istoriji mode i lifestylea. Od ranih početaka, „ Martinke” su bile radnička obuća, ali kroz umetničke subkulture, postale su uniforma pojedinih generacija, dok ga nisu prigrlili i gurui mode i doveli Martinke na svetske modne piste.

 

Na svom putovanju, koji traje već 60 godina, modeli su prepoznatljivi po žutom koncu, trajnosti i visokom kvalitetu izrade. Martinke su bezvremenske, i kroz godine i tokom godine. Najveći zaljubljenici u Dr. Martens ne skidaju čizme ni tokom letnih meseci, ali za većinu su savršene za jesen i zimu.

 

ORIGINAL! ! !

   
ID Oglasa: #166187080
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.