slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Converse plitke patike!

4.500 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Korišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 13 dana
Zlata
Član od 16.12.2009.
Svi oglasi

Patike su davno kupljene i nošene / probane po kući (kao nove su), ali nažalost nisam navikla na platformu. Kupljene su na sajtu Sportizmo. rs i plaćene skoro 10 000 RSD (original). Odgovaraju veličini US 7 UK 5 EUR 37.5; dužina unutrašnjeg gazišta je 24 cm, širina u najširem delu 9,5 cm. Imaju platformu visine 4 cm, platnene su (rupičasto-pletene) i za suvo vreme. Boja je almast black tj. baš tamno siva, u kombinaciji sa detaljima boje kože. Nitne za pertle su prigušeno zlatne boje, baš blago pozlaćene. Dobijate ih u original kutiji na kojoj je deklaracija. Sve što Vas zanima pitajte.

 

Opšte informacije:

 

* Patike šaljem Post Express-om (vodite se cenovnikom Pošte), pa ih možete platiti pri preuzimanju paketa (pošiljka sa otkupom).
* Može i opcija uplate na račun, a zatim slanje paketa (pošiljka bez otkupa).
* Može i lično preuzimanje na Voždovcu (Beograd), u blizini FON-a.
* Stvari koje prodajem su moje ili od članova porodice; uglavno one koje su višak i koje se ne koriste. Pretežno su nove i nekorišćene.

ID Oglasa: #165966015
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.