slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Patike ženske Nike Shox Enigma 9000, broj 37,5

3.300 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
126
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novica
Član od 21.04.2016.
Svi oglasi

Prelepe, originalne zenske Nike Shox Enigma 9000, patike. Stanje patika je prikazano na slikama. Velicinski broj 37,5 (gaziste 23,5 cm).
Pink boje. Gornji deo patika izrađen je od kože i prozračnog mrežastog materijala.
Mrežasta struktura tkanja omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha, dok kožni detalji donose upečatljiv i zavodljiv izgled.
Gumeni đon je izdržljiv i odlično prijanja uz razne površine, a vrlo je atraktivnog i efektnog dizajna koji privlači pažnju na ulicama.

SPECIFIKACIJA:
Gornji deo: koža, tekstil i sintetika,
Gumeni đon
Vezivanje na pertle
Boja: roza - Barely Rose/Black/White/Reflect Silver
Šifra artikla: BQ9001-600

ID Oglasa: #160355871
Informacije
Slanje paketa iskljucivo postom-postexpres. Moguce (preporucljivo) licno preuzimanje. Pročitajte pažljivo tekst i pogledajte slike u punoj veličini, potrudili smo se da vam sto bolje dočaramo izgled samog predmeta tako da bez greške vidite sta dobijate. Kupovinom artikala iz 12 i vise oglasa popust 50% na ukupan iznos.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.