slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

patike ženske Nike WMNS MD RUNNER 2, ljubičaste, broj 38

1.700 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
379
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novica
Član od 21.04.2016.
Svi oglasi

Prelepe, uvek aktuelne, Nike WMNS MD RUNNER 2, ženske patike. Ljubičaste boje. Bez mana i oštećenja. Stanje patika je prikazano na slikama- bez skrivenih mana i ostecenja. Velicinski broj 38 (gaziste 24 cm).   Nike MD Runner 2 Shoe su ženske lifestyle patike koje donose klasičan sportski izgled u svakodnevne odevne kombinacije. Veoma su udobne i izdržljive.
 Spajaju retro izgled i sportsku funkcionalnost. Gornji deo je izrađen od kombinacije vrhunske kože i tekstila. Uložak od Filon pene sa površinskim slojem od tekstila pojačava udobnost. Izdržljiv gumeni đon odlično prijanja uz razne podloge. Kožni Nike znak se potpuno uklapa u priču retro stila. Tekstilni paneli na gornjem delu patika omogućava stalnu cirkulaciju vazduha.
SPECIFIKACIJA patika:  Plitak model,  Gornji deo: 52% koža, 48% tekstil,  Vezivanje na pertle,  Gumeni đon,  boja: ljubičasta - PURPLE.
Kod za proveru originalnosti: 749869-500
Cena je za ovakav brend i model skoro pa simbolična.

ID Oglasa: #152468122
Informacije
Slanje paketa iskljucivo postom-postexpres. Moguce (preporucljivo) licno preuzimanje. Pročitajte pažljivo tekst i pogledajte slike u punoj veličini, potrudili smo se da vam sto bolje dočaramo izgled samog predmeta tako da bez greške vidite sta dobijate. Kupovinom artikala iz 12 i vise oglasa popust 50% na ukupan iznos.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.