slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Duks Coca cola misterije svi motivi L/XL FABRIČKO PAKOVANJE!

1.800 dinFiksno

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
1
pre 13 dana
Knjižara Višnjička Banja
Član od 29.04.2022.
Svi oglasi

Prodajem nove, nekorišćene i kvalitetne dukseve iz Coca coline edicije sa misterijama koji dolaze fabrički upakovani!  Cena je 1800 dinara po komadu.

Na prvom duksu je odštampan motiv Vršačke kule, a štampa je vrhunskog kvaliteta!  Duks ima i svoju kapuljaču i može se vezati po potrebi. I sa druge strane duksa se može videti motiv polumeseca. Zbog svoje veličine L/XL je pogodniji za mušku populaciju, mada ga mogu koristiti i žene pošto je logo unisex. Duks dolazi upakovan u svoju originalnu ambalažu! Veoma retko u ponudi, ne propustite!

 

Na drugom duksu je odštampan motiv Beogradskih laguma, a štampa je vrhunskog kvaliteta!  Duks ima i svoju kapuljaču i može se vezati po potrebi. I sa druge strane duksa se može videti motiv karikature koja se nalazi u lagumima. Zbog svoje veličine L/XL je pogodniji za mušku populaciju, mada ga mogu koristiti i žene pošto je logo unisex. Duks dolazi upakovan u svoju originalnu ambalažu! Veoma retko u ponudi, ne propustite!

 

Na trećem duksu je odštampan motiv vodenice Save Savanovića, a štampa je vrhunskog kvaliteta!  Duks ima i svoju kapuljaču i može se vezati po potrebi. I sa druge strane duksa se može videti motiv šišmiša. Zbog svoje veličine L/XL je pogodniji za mušku populaciju, mada ga mogu koristiti i žene pošto je logo unisex. Duks dolazi upakovan u svoju originalnu ambalažu! Veoma retko u ponudi, ne propustite!

 

Na četvrtom duksu je odštampan motiv Rtanjske piramide, a štampa je vrhunskog kvaliteta!  Duks ima i svoju kapuljaču i može se vezati po potrebi. I sa druge strane duksa se mogu videti motivi Rtanjske piramide. Zbog svoje veličine L/XL je pogodniji za mušku populaciju, mada ga mogu koristiti i žene pošto je logo unisex. Duks dolazi upakovan u svoju originalnu ambalažu! Veoma retko u ponudi, ne propustite!

ID Oglasa: #165984852
Informacije

Moguće je preuzimanje lično u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem Post Express-om (podrazumevano), kao CC paket ili preporučenom tiskovinom za knjige, a poštarinu plaća kupac. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite putem KP poruka. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.