slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Jakna muška AUTHENTIC, cigla boje, 52

1.800 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novica
Član od 21.04.2016.
Svi oglasi

Prelepa muška pamučna jakna AUTHENTIC.   Narandžaste (cigla) boje. Modernog i uvek aktuelnog dizajna (za sve varijante nosenja). Jakna je koriscena - stanje je prikazano na slikama (bez skrivenih mana i oštećenja). Zakopčavanje jakne rajfeslusom. Idealna za vremenske uslove jesen-  proleće.
Veličina je 52 (otprilike u veličini XL). Dimenzije jakne su:  
širina ramena 48 cm
širina pod pazuhom 60 cm
širina jakne u pojasu 58 cm
dužina rukava (od ramena 64 cm i od pazuha 47 cm)
dužina jakne 68 cm.
Napomena: imam još jednu istu pamučnu jakna AUTHENTIC u broju 52 ali u braon boji.   Obe jakne su u prodaji za ukupno 3000 din.

ID Oglasa: #165592256
Informacije
Slanje paketa iskljucivo postom-postexpres. Moguce (preporucljivo) licno preuzimanje. Pročitajte pažljivo tekst i pogledajte slike u punoj veličini, potrudili smo se da vam sto bolje dočaramo izgled samog predmeta tako da bez greške vidite sta dobijate. Kupovinom artikala iz 12 i vise oglasa popust 50% na ukupan iznos.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.