slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Mantil poslovni kišni 4XL Francuski NOV tamno teget

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
193
6
pre 13 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Peđa
Član od 13.05.2012.
Svi oglasi

Nov kišni poslovni mantil  trench coat  ravnog kroja francuskog brenda Sols

Komad garderobe čije su cene daleko , daleko više. . .
Jače i punije platno od onih koje se mogu kupiti u  Srbiji a sa unutrašnje strane i gumirano. . .

Velicina  4XL   (od vrata do dole 97 cm cm, širina ispod pazuha 72 cm , dužina svakog  rukava je 71 cm a rameni deo je 57 cm -- znači od početka rukava do početka drugog rukava je 71 cm + 57 cm + 71 cm )

Kopčanje na dupli cibzar sa mogućnošću otvaranja i od dole i preko toga dugmad.

Ovaj KIŠNI MANTIL je predserijski model Francuskog proizvođača  Sols i stigao je sa ostalim jaknama i prslucima istog proizvođača koje možete pogledati u svim mojim oglasima grupe kompanija Solo group i kao predserijski model nema  ostale etikete. . .

Boja spolja TEGET tamna a unutra postava u ramenom delu i sa strane i vidljivo vodo otporno je gumirano platno u leđnom delu

vodo-otporan , vetro-otporan , samim tim i topao . . . više na sajtu proizvođača

Dva zip džepa sa strane 

Materijal : spolja PVC platno a unutra 100% poliester.

 

 

U pitanju je Francuska kompanija koja između ostalog radi i za Fruit of the loom , legend, russell athletic, Dior , nike , segers , russell (a i neke druge stvari-luksuzna odeća, bade mantili, peškiri, kravate, košulje, odeća za boravak u prirodi , itd)  a mnogo je poznatija u okolnim zemljama i ostatku evrope nego kod nas.
kompanija je specijalizovana i za sportsko -rekreativi i lovački program (sve slike i većinu modela možete videti na njihovom sajtu a cene na sajtovima preprodavaca iz evrope pod pretragom po modelu i imenu sol's) je, za fotografe, za motoraše, boravak u prirodi. . .  

ID Oglasa: #157180208
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.