slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Moose Knuckles vl. XL original

600 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
284
3
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Velja
Član od 20.01.2013.
Svi oglasi

Nova nenošena jakna luksuznog brenda Moose Knuckles, ovaj model jakne je nivoa 9, što se vodi kao njihova najtoplija jakna koja je po testovima na internetu najtoplija jakna na svetu, testirana na -30, neračunajući profesionalne brendove za planinarenje  Redak model koji je bio kod nas u prodaji. Jakna je izradjena od pamuka specijalno tretirana kao bi bila vodootporna, vetrootporna itd. Krzno je od plave polarne lisice i može da se skida kao i kapuljača. Odnos paperja i perija 90/ 10. Paperje je od najkvalitetnijih belih Kanadskih gusaka.   Originalnost je jednostavno proveriti putem telefona sa NFC , što se vidi na slikama.

Jakna je kupljena u prodavnici Fashion&rFriends Cena jakne je 120,000 dinara, plačena na popustu 108.000 dinara za koji postoji fiskalni račun.  

 

Mere:

Duzina: 77cm cm

Širina ramena: 50 cm

Spoljna Dužina rukava: 68 cm

Poluobim grudi: 64 cm

Poluobim na sredini jakne: 60cm

 

 

 

ID Oglasa: #161778090
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.