slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Muška kožna bomber jakna J.D. FIELDING br. 52-Lagana!-VRH!

7.700 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
702
6
juče
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi
Vrhunska vintage kožna, bomber jakna brenda J. D. FIELDING, doneta iz Nemačke. Lice jakne je od ekstra kvalitetnog mekog velura od kozje kože ( kao jelenska koža ) u tamno braon boji ili boji tamne čokolada. Naličije je od acetatnog platna, odličnog kvaliteta takođe u braon boji! Jakna je klasičan vintage-bomber model, jednostavna, a vrhunska, sa zip kopčanjem i dosta džepova na pravim mestima. i spolja i iznutra Ima jake rendere na kragni ( koji su skriveni ), rukavima i u dnu jakne! Ide uz sve modne varijante!
Evropska veličina jakne je br. 52, a dimenzije su sledeće:    
-Ramena: 52 cm
-Pazuh: 61 cm
-Poluobim: 59 cm suzava se zbog ranfle na 48 cm
-Rukavi: 61 cm
-Duzina: 65 cm
Jakna je odlično očuvana, bez ikakvih nedostataka, pravi ukras. Mnogo je izglednija nego na slikama. Ide uz sve modne kombinacije! Namenjena je prelazne periode, leti za večernje izlaske, generalno suvo vreme! Vrhunska! Kažem opet da je uvek teško uslikati ovu vrstu kože, tako da je mnogo izglednija uživo!
ID Oglasa: #139214327
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.