slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna jakna MARC KOSTNER br. 50/52-TOOP!

6.500 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
225
3
pre 13 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Odlična kožna jakna brenda MARC KOSTNER, doneta iz Nemačke. Lice jakne je napravljeno od najkvalitetnije, brušene kože u tamno sivoj boji. Postava je od proštepanog poliesterskog platna i futrovana je. Jakna je klasičnog dizajna, srednje dužine i sa kopčanjem metalnim zipom. Po obodu i na kragni ( koja može da bude u formi produžene ruske ), ima dodatni filcani uložak za hladno vreme koji se po potrebi skida. Spolja ima tri džepa ( dva donja vertikalna za šake i jedan gore sa zipom ) i tri ravna iznutra za razne namene. Jednostavnog kroja, ali ekstra moderna, može da se nosi u svim odevnim kombinacijama i u svim vremenskim prilkama, a naročito po hladnijem vremenu i zimi! ! !
Naznačena američka veličina jakne je br. 50/52 a mere su sledeće:   

-Širina ramena: 52 cm
-Poluobim pazuha: 62 cm
-Poluobim u dnu: 60 cm
-Rukavi od ramena: 65 cm
-Duzina od kragne: 75 cm

Jakna je polovna, ali odlično očuvana, tj. stanje kao na slikama, bez nedostataka! Lepša nego što je uslikano - uvek je teško uslikati ovu vrstu kože (mat kožu, brušenu kožu, jelensku. . . . itd. )!  

 

ID Oglasa: #155310890
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.