slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muška kožna jakna TOM TAILOR br. 52-slim-URBANA! TOOP!

7.900 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
1.045
11
pre 13 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Perfektna kožna jakna nemačkog megabrenda TOM TAILOR iz serije PROTEAM. Lice jakne je napravljeno u kombinaciji najkvalitetnije brušene, a meke kože u tamnije sivoj boji spreda i pozadi i glatke kože u braon boji sa belim prugama po rukavima, počev od kragne. Naličije je od pamućnog platna u prirodnoj nijansi sa naštampanim logom brenda. Jakna je klasičnog dizajna, slim model, sa kopčanjem metalnim zipom ( ivice ukrašene braon kožom ) i ruskom kragnom sa kaišom na driker. Ima dva kosa džepa spolja, takođe uokvirena sa braon kožom i zipovima za šake. Iznutra ima tri ravna džepa za razne namene. Ovako krojena, sa pomenutom kombinacijom boja, sa dosta detalja-štepova i amblema,  jakna je ekstremno moderna. Može da bude i auto-moto jakna, ali i rokerica. URBANA. BRUTALNA. PRELEPA! Može da se nosi tokom cele godine.
Naznačena američka veličina jakne je M, po mom iskustvu 52-slim, a mere su sledeće:    
-Širina ramena:  49 cm
-Poluobim pazuha:  63 cm
-Poluobim u dnu:  57 cm
-Rukavi od ramena: 64 cm
-Duzina od kragne: 64 cm
Jakna je savršeno očuvana, verovatno je malo nošena. Prelepa i ekstra kvalitetna! Lepša nego na slikama - uvek je teško uslikati velur (mat kožu, brušenu kožu, jelensku. . . . itd. )!

ID Oglasa: #138373968
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.