slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pilotska kožna bunda TCM vel. XL-TOOP Stanje!

14.990 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
813
9
pre 9 dana
Zoran
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi
- RESERVE -

Savršeno očuvana, vrhunska muška kožna pilotska bunda nemačkog brenda TCM. Lice jakne je urađeno od najkvalitetnije brušene, a meke kože u tamnijoj braon boji ( boja čokolade za kuvanje ). Unutrašnji deo, visoka kragna, unutrašnjost rukava i donja ivica sa lica su urađeni od mešavine akrilnog/poliesterskog krzna visoke gustine u sličnoj nijansi. Bunda je klasičnog kroja za ovaj model, srednje dužine sa izraženom uzdignutom kragnom sa kaišem. Kopčanje je sa moćnim zipom i unutrašnjim preklopom, na bokovima ima kaiševe za dodatno stezanje, tako da je neverovatno topla i udobna.
Ova bunda je jedna od onih pilotskih, večna, prelepa, očuvanost joj je maksimalna, a što se cene tiče, necu da vam  kažem i njih nose samo oni sa dubljim džepom!
Evropska veličina jakne je br. 52/54 ili američkih XL i to slim, a ovo su mere:

-Širina ramena: 56 cm
-Poluobim pazuha: 65 cm
-Poluobim u dnu: 62 cm sa kaiševima za stezanje po bokovima
-Rukavi od ramena: 67 cm
-Duzina od kragne: 70 cm

Prilika za prave znalce da dođu do svog primerka ove vrste bunde!

TOOOP ponuda, jer je bunda u perfektnom stanju!
ID Oglasa: #153165652
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.