slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

ABERCROMBIE FITCH original majica-ruska kragna

999 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
25
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Cirih 064/2405175
Član od 23.04.2015.
Svi oglasi

ORIGINAL majica marke ABERCROMBIE&FITCH. doneta iz Ciriha. brend koji je jedan od najtrazenijih na zapadu kod mladih-pogotovu u americi. majica sive boje-peckav-slikano. kopca se na dva dugmeta braonkaste boje. sva dugmad pa i ono rezervno usiveno za unutrasnju etiketu su brendirana i brusena nazivom firme-slikano. na grudima vezeni znak brenda u plavoj boji. na krajevima rukava ranfle u sivoj boji.100% cotton. na rubovima odradjeni dupli stepovi. okovratnik ojacan sivim i plavim materijalom. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i rezervnim dugmetom. deklarisana velicina M. cela duzina 70cm, poluobim pazuha 52cm.

KLIKOM NA SVI OGLASI ISPOD OCENA POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, IMA DOSTA POVOLJNE ORIGINAL GARDEROBE PO PRISTUPACNIM CENAMA. ZA KUPOVINU VISE STVARI VECI POPUST

ID Oglasa: #165636511
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.