slika
slika
1 od 2

Majica Lav igra i strast veličine XL NOVO, RETRO, RETKO!

1.800 dinFiksno

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Stefan
Član od 11.12.2019.
Svi oglasi

Prodajem novu, nekorišćenu i retku majicu dugih rukava/duks sa natpisom Lav igra i strast iz istoimene nagradne igre iz davne 2013. godine. Postoji svega 900 ovakvih majici, ali trenutno je možete kupiti samo kod mene.  Veličina majice je XL, materijal je pamuk, a dolazi u ambalaži sa slike ili u običnoj ambalaži.  Ozbiljan raritet, za prave ljubitelje Lav piva!

ID Oglasa: #165984398
Informacije

Moguće je lično preuzimanje u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem  Post Express-om, a poštarinu plaća kupac. Može i slanje kao CC paket, a to naglasite prilikom dogovora oko slanja. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite KP porukom. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.