slika
slika
1 od 2

Majica Mi vozimo šampione, XIV beogradska gimnazija XL NOVO!

700 dinFiksno

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Stefan online
Član od 11.12.2019.
Svi oglasi

Prodajem novu i nekorišćenu majicu bele boje sa sportskim motivima i natpisom , , Mi vozimo šampione". Pozadi piše XIV beogradska gimnazija i Lasta. Zbog svoje veličine XL je pogodnija za mušku populaciju, mada je mogu koristiti i žene pošto je logo unisex. Majica dolazi upakovana u svoju originalnu ambalažu! Ograničena serija, ne propustite!

ID Oglasa: #165984211
Informacije

Moguće je lično preuzimanje u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem  Post Express-om, a poštarinu plaća kupac. Može i slanje kao CC paket, a to naglasite prilikom dogovora oko slanja. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite KP porukom. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.