Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Odeća | Muška > Odela i sakoi

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pal Zileri "Cerimonia" original odelo

100 €

Beograd
Korišćeno
134
3
pre 13 dana
Vladimir
Član od 05.10.2012.
Svi oglasi
 Ne mora se mnogo pričati o tome šta su Zegna i Zileri u svetu odela. Odelo je koštalo po redovnoj sezonskoj ceni 1200 EUR i ovo je sigurno jedinstvena prilika za svakog muškarca da "uleti" u odelo snova.

Odelo je očuvano bez ikakvih tragova i nosio sam ga ukupno 4 puta. Pripada Pal Zileri ediciji "Cerimonia" gde su odela namenjena svečanostima itd. Nažalost, godine i kilaža su učinile svoje, stoga je prodaja jedina opcija za mene jer mi već 2 godine stoji netaknuto u ormanu.

Dovoljno je dodirnuti odelo i shvatiti kakav je kvalitet i tekstura tkanine u pitanju. Svaka provera je moguća i garantujem za originalnost. Zbog veličine, kroja i svega ostalog - ne želim da šaljem kurirskim službama već ko želi može da proveri odelo na licu mesta u Kneževcu (Rakovica).

Boja: crna
Veličina: L
Sako + pantalone
ID Oglasa: #164600714
Informacije

Nisam trgovac i ne živim od ovoga, stoga garantujem za robu i svaka provera je moguća.

Sve stvari koje prodajem su moje lične.

 

    • Slanje kurirskom službom "DExpress"
    • Lično preuzimanje moguće je na Novom Beogradu (Airport City) ili Vidikovcu/Čukarici/Rakovici

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.