slika
1 od 1

Dig xxl nove pantalone

5.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
88
6
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 17.10.2012.
Svi oglasi
 Posle uplate saljem a u Novom Sadu licno preuzimanje

Special Cargo. .. model koji je prevashodno namenjen za gradske uslove, šetnju ili rad.
Kako za te uslove nije potrebna vodoodbojnost, Cordura na kolenima, otvori za protektore, povišen pojas i ostale stvari koje poseduje Kinetic model, Special Cargo je fokusiran na praktičnost u svakodnevnom nošenju.
Podrazumevano, sama izrada, materijali i oprema koja je korišćena, je premium kvaliteta kao na svim našim artiklima, i komad je koji će trajati godinama.
Pantalone su šivene po našim najstrožim standardima, i svaki deo je ispraćen i proveren, konac je posebno izabran prema korišćenoj tkanini, a u koraku se nalaze trostruki šavovi kako bi se osigurala dugotrajnost i visoka pokretljivost.
Takodje u korist izdržljivosti, osnovnu tkaninu smo koristili umesto dzepovine.
Na prednjim dzepovima su ojačanja od Cordura tkanine, a gajke za kaiš izradjene su od gurtne na kojoj se nalazi YKK alka za kačenje.
ID Oglasa: #165894105
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.