slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

USB grejni prsluk NOVO

1.800 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
664
12
pre 13 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Prsluk sa ugrađenim grejačima Za primenu na spoljnom prostoru na radu i u slobodnom vremenu, Izuzetno otporan na vodu i vetar, pruža komfor i trajnost u surovim sredinama Toplota na zahtev – ušivenih grejnih zona od karbonskih vlakana, koje prenose toplotu na ključne delove tela (grudnog koša i kičmu) 3 nivoa podešavanja jačine grejanja Napajanje: USB punjenje pomoču Power Bank eksterna baterija (ne dolazi uz prsluk); ako imate Power Bank od 10000mAh = 8h grejanje Poboljšan dizajn sa produženim leđima, sprečava gubitak toplote Maksimalna sloboda kretanja sa optimalno prilagođenim oblikom i otpornim materijalom Materijal: 100% poliester, acetatno vlakno  Veličina L, XL.

 

Kako koristiti:
(1) Izvadite USB priključak
(2) Pristup mobilnom punjenju (Power Bank dolazi uz prsluk)
(3) Pritisnite kontrolni izlazni dugme-prekidač temperature koji se nalazi na grudima na prsluku
(4) Dugo pritisnite prekidač za kontrolu temperature na 2 sekunde
(5) Crveno svetlo treperi za automatsko grejanje temperature
(6) Automatsko grejanje : Nakon što crveno svetlo treperi 5 minuta prebacuje na belo svetlo
(7) Ručno podešavanje ima tri nivoa, crveno svetlo za kontinualno visokotemperaturno grejanje, belo svetlo za neprekidno srednje temperaturno grejanje, plavo svetlo za nisko kontinuirano grejanje
(8) Pritisnite i držite prekidač za kontrolu temperature grudnog koša 2 sekunde, isključite svetlo da bi ste zaustavili grejanje.

 

Upustvo za pranje:


Uklonite mobilno napajanje (Power Bank), dodajte neutralni deterdžent i operite ga ručno. Ostavite opranu odeću da bude prirodno ventilirana i osušena pre upotrebe. Najviša temperatura vode za pranje je 30 stepeni.
Nemojte izbjeljivati, peglati, samo lagano protrljati rukom i oprati ručno.

 

Napomene:

  • Nemojte koristiti vruću vodu ili jaki kiseli deterdžent.
  • Molimo isključite napajanje i prestanite koristiti kada pada kiša.
  • Vreme upotrebe zavisi od veličine kapaciteta punjenja.
  • Ne priključujte se direktno na punjač za struju, molimo koristite mobilnu vezu (Power Bank) za punjenje kao izvor napajanja.



PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4

ID Oglasa: #7069628
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.