slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pantalone i šorc 2u1 drap i sive sportske ME'RU i Crivit 44

1.100 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 14 dana
Arsa
Član od 16.03.2010.
Svi oglasi
 Tanke letnje pantalone pogodne i za sportove kao što je planinarenje. Skidaju se nogavice pa mogu biti i bermude. Materijal je baš tanak letnji, ako e dobro sećm neđa elastina. Veličina 88 mi je nejasna iskreno, valjda je to obim struka, ali rekla bih da su oko M možda do L. Čim ih nađem ubaciću mere tačne. Cena u oglasu je za prve drap pantalone.
U nastavku su još jedne Crivit sive pantalone, za njih imate mere, isto se mogu skinuti nogavice i postati šorc, one su 1500 din. Imaju elastina, materijal je isto tanak za leto, ali ipk malo ouniji od drap.
Pitajte ako nešto tražite, ni 100. deo stbari mi nije na oglasima, ne stižem da slikam i postavim, a i nema mesta ovde. Pišite na viber slobodno, ali prvo ovde poruku pustite da znam o čemu se radi.
ID Oglasa: #165978871
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.