slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

ADIDAS original UNIKATNE košarkaške NOVO vel.L

2.999 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
29
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Cirih 064/2405175
Član od 23.04.2015.
Svi oglasi

ORIGINAL trenerka marke ADIDAS. donete iz ciriha. BEZ IJEDNOG TRAGA KORISCENJA. intenzivno crne boje sa belim detaljima. JEDINSTVENE NA OGLASIMA. proizvedene po ugledu na trenerke NBA košarkaša. identicne po kvalitetu, izgledu i funkcionalnosti. na bokovima prvo dugme klasicno-brendirano a potom celom duzinom patent drikeri koji se crne boje i bruseni logoom firme-slikano. korisna je prilikom izmene i brzog ulaska na teren samo se jace povuku i skinute su-nema potrebe za izuvanjem. na zadnjoj slici prikazano kako izgledaju kad se skroz otkopcaju. materijal jak, gladak, srednje debljine-neunistiv. na levoj nogavici vezeni znak brenda u beloj boji. sa strane dva dzepa. na bokovima tri bele linije kao oznaka brenda. u struku jak lastih za zatezanje. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima. deklarisana velicina L. cela duzina 106cm, poluobim struka od 39cm do maximalno rastegnute 59cm.

KLIKOM NA SVI OGLASI ISPOD OCENA POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, IMA DOSTA POVOLJNE ORIGINAL GARDEROBE PO PRISTUPACNIM CENAMA. ZA KUPOVINU VISE STVARI VECI POPUST

ID Oglasa: #165636455
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.