slika
slika
slika
slika
1 od 4

Puder roza bunda polarne lisice

330 €Fiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
30
0
pre 13 dana
Ivana
Član od 20.12.2020.
Svi oglasi

Prodajem novu bundu od krzna polarne lisice L velicine. Boja je predivna-puder roza boja. Retko se pronalaze u toj boji. Super moderna bunda duzine do kukova. Bunda je od punog krzna ( debela je) i od prirodne kože.   Postava je od zlatnog satena te izgleda glamurozno i kad se otkopča. Kožni rukavi se dole skidaju po želji može biti dugačka do lakata.  

Dame punije struka takodje mogu da je nose jer se cibzarima sa obe strane može proširiti obim struka.

Bunda je kupljena u Istanbulu za moje lične potrebe.   Ja sam vlasnica i obukla sam je samo 2 puta. Bunda je u besprekornom stanju.

Kupljen proizvod ne moze da se vrati- nema zamene niti povratak novca.

Možemo obaviti video poziv i svaki detalj bunde mogu prikazati uživo nema nikakvih problema.

Molim zainteresovane dame ili gospodu koji žele da obraduju lepšu polovinu ovako finom bundom da me kontaktiraju na mobilni 063 818 92 64 ili

na viber, whatsapp,   telegram. Nisam često na ovoj aplikaciji pa da bih videla vaše poruke. Za ozbiljnog kupca može mala redukcija cene i slanje Bex službom o mom trošku.

Srećna kupovina.  

ID Oglasa: #165933948
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.