slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Čarape sa Alu vlaknima za bolju cirkulaciju do kolena

800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
241
9
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
ČARAPE sa ALU vlaknima za bolju CIRKULACIJU do kolena
Duži model do kolena
Veličina čarapa je univerzalna i dolaze u paru u crnoj boji.
Čarape sa aluminijumskim vlaknima pružaju prijatan osećaj topline i vrhunsku udobnost. One su fine, tanke i lagane i izuzetno pomažu kod problema sa lošom cirkulacijom u nogama. Međutim, ne zahvaljujući debljini koja bi vas sprečila da ih nosite u običnoj obući, već zahvaljujući ALU vlaknima.
Problem hladnih nogu do sada je podrazumevao da navučete nekoliko pari čarapa. Ili jedne toliko debele da vam onemogućuju da obujete cipele koje inače nosite. Ove čarape sa ALU vlaknima su, između ostalog, baš zato sjajne. One nisu ništa deblje od običnih pamučnih čarapa, a ipak greju nogu neuporedivo bolje od običnih.
Problem hladnih nogu do sada je podrazumevao da navučete nekoliko pari čarapa. Ili jedne toliko debele da vam onemogućuju da obujete cipele koje inače nosite. Ove čarape sa ALU vlaknima su, između ostalog, baš zato sjajne. One nisu ništa deblje od običnih pamučnih čarapa, a ipak greju nogu neuporedivo bolje od običnih.
Čarape sa ALU vlaknima deluju tako što prijatno greju nogu i zato su one idealne za sve one koji imaju problema sa perifernom cirkulacijom, pa čak i za dijabetičare kojima su stopala izuzetno hladna i osetljiva. A kako hladnoća obično potiče od hladnih nogu, ukoliko njih dobro zagrejete zagrejaćete i celo telo.
Naročito su pogodne za dijabetičare i ljude sa lošom cirkulacijom ili sa osetljivim stopalima obzirom da ne funkcionišu po principu kompresije. Takođe, važno je napomenuti da ove čarape nemaju šavove vać su istkane u jednom komadu. Elastične su i prilagodljive svakom stopalu bez obzira na njegovu veličinu. Po modelu spadaju u unisex kategoriju, tanke su i lagane.
Ima li ALUMINIJUM još neku ulogu?
Osim što reguliše temperaturu, on ima i anti-bakterijsko dejstvo. Dobar je za sprečavanje žuljeva, kurjih očiju, urastanje noktiju. To je takođe još jedan od razloga zašto dijabetičari koji se susreću sa ovim tegobama treba da ih nose. A dodatna prednost im je i to što na vrhu nemaju šav koji steže i koji bi sprečio dovoljan dotok krvi do stopala.
Međutim, čarape sa ALU vlaknima mogu nositi ne samo oni koji imaju problema sa cirkulacijom, već i svi ostali. One su odlične za sve one koji se bave ekstremnim sportovima, planinarenjem, skijanjem ili su na bilo koji drugi način često izloženi niskim temperaturama. Savršene su za skijaške sportove i šetnju po snegu, pravljenje sneška i čišćenje snega ispred kuće. Bez obzira koliko dugo ste na snegu, vaše noge će ostati suve i tople.

Cena za kraće čarape 700 
Za duže čarape 800

ID Oglasa: #142941933
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.