slika
slika
slika
slika
1 od 4

Haljina

400 din

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 12 dana
Mbojanbgd
Član od 12.09.2022.
Svi oglasi

Odlično očuvana duga ženska haljina, sa kratkim rukavima, od tankog prijatnog materijala, po sredini ima male dugmiće za zakopčavanje, oko struka kaiš za zatezanje.

Dužina: 125 cm

Dužina rukava: 44 cm

Mereno od pazuha do pazuha: 44 cm.

 

VAŽNO: Molim Vas da me kontaktirate pozivom ili sms-om, jer sam retko na ovom profilu na Kupujem Prodajem, tako da ne mogu videti brzo Vašu poruku poslatu ovde. Ukoliko Vam je bitno ocenjivanje, mozemo po uspostavljanju kontakta na mobilni ostvariti komunikaciju ovde preko poruka da bi mogli kasnije da ocenimo saradnju.

Osim navedenog broja možete zvati i na 060 3553105 (aktivan viber).

 


Pogledajte i druge moje oglase, veliki izbor različite robe po veoma povoljnim cenama !

 

Lično preuzimanje - Žarkovo, kod kafane `Složna braća` Vodovodska 74 ili prva stanica buseva u Trgovačkoj ulici kod Maksija. Po dogovoru - odredjenim danima na Dedinju, kružni tok kod KBC Dragiša Mišović, Maksija i TV Pink-a.
Slanje Post Expresom.

 

ID Oglasa: #166139318
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.