slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Helanke/pantalone eko koža Three-S bež i crne

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
131
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Bojan Živković
Član od 06.06.2016.
Svi oglasi
Tražite li savršene helanke/pantalone za jesen i zimu? Onda su ove helanke/pantalone od eko kože brenda Three-S pravi izbor za vas! One su izrađene od kvalitetne eko kože koja je mekana, glatka i prijatna na dodir. One su takođe deblje od običnih helanki i blago postavljene iznutra, što vam pruža toplinu i udobnost u hladnim danima.

 Za određivanje veličine pogledajte fotografiju broj 3.

Ove helanke/pantalone dolaze u dve moderne boje: crnoj i braon, koje se lako mogu uklopiti sa različitim odevnim kombinacijama.

 

One imaju elastičan pojas i uski kroj koji ističe vašu figuru i čini vas elegantnim i atraktivnim.

 

Ove helanke/pantalone su proizvedene u Turskoj, poznatoj po visokom kvalitetu tekstila i odeće.

 

One su dostupne u veličinama S, M, L tako da možete pronaći onu koja vam najbolje odgovara. Na fotografijama možete videti kako izgleda veličina M na modelu koji je visok 163 cm, ima obim kukova 96 cm.

 

Sastav materijala je 90% poliester i 10% likra, što čini ove helanke/pantalone otpornim na habanje i lako se peru i suše.

 

Referentni model broj je 5027.

 

Ne propustite ovu priliku da nabavite ove fantastične helanke/pantalone po povoljnoj ceni i uživate u njihovom kvalitetu i stilu! Poručite ih već danas i obradujte sebe ili nekoga koga volite!
ID Oglasa: #160142676
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.