slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Ženska kožna jakna Germany-23 br. 46-PERFEKTNA!

3.000 din

Ivanjica
Korišćeno
Dostupno odmah
293
3
pre 9 dana
Zoran online
Član od 21.02.2010.
Svi oglasi

Na prodaju je fenomenalna, duža, ženska kožna jakna doneta iz Nemačke. Lice je od prirodne, glatke nappa kože u crnoj boji sa diskretnim cvetnim aplikacijama od kožnog velura u kombinaciji sa vezom. Postava je od poliesterskog platna takođe u crnoj boji i nije futrovana. Jakna je modernog kroja sa kopčanjem pomoću dugmadi i sa dosta modnih detalja kako sa lica tako i sa zadnje strane. Obzirom na mere, može se reći da deluje kao pelerina, naročito zato što su leđa i uopšte zadnji deo jakne izrađeni iz dva dela ( više kao modni detelj ), kao što možete videti na slikama. Veličina jakne je br. 46, a ovo su dimenzije:   
1. Ramena: 48 cm
2. Pazuh: 58 cm
3. Dužina: 80 cm
4. Rukavi od rukava: 65 cm 
5. Poluobim u struku: 62 cm
6. Poluobim u dnu: 64 cm
Jakna je moderna, prelepa, stanje besprekorno, kao nova je i verovatno nenošena, pogodna za sve vremenske prilike i modne kombinacije. Ekstra kvalitetna! ! ! Prava! ! !

ID Oglasa: #139111567
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.