slika
slika
1 od 2

Mantil Benetton veličina M/L

2.500 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
33
1
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vladimir
Član od 19.11.2012.
Svi oglasi
Mantil je par puta obucen, sa minimalnim tragovima koriscenja. Materijal je kombinacija 62% pamuk, 38% poliester, a boja ljubicasta. Velicina je italijanska 46, sto odgovara velicini izmedju M i L, ali svakako proverite mere ispisane ispod.

Dimenzije (mereno sa leđne strane) u cm su:
- duzina 84
- sirina na sredini 43
- sirina u donjem delu 64
- sirina u ramenima od šava do šava 43
- sirina ispod pazuha 49
- duzina rukava od sava na ramenu 62
- duzina rukava mereno od pazuha 47
- sirina rukava u donjem delu 14,5

Isporuka Post Express-om ili kao CC paket (postarinu placa kupac prilikom preuzimanja)ISKLJUCIVO posle uplate izlicitiranog iznosa na broj tekuceg racuna koji vam saljem nakon kupovine ili licno preuzimanje ako ste iz Beograda, kod mene ili gde se dogovorimo. Clanovima preko 20 pozitivnih a bez negativnih ocena moguce je slanje i pouzecem (tada se cena postarine povecava u zavisnosti od vrednosti posiljke).

Molim potencijalne kupce da obrate paznju na dimenzije koje su date u oglasu, da ne bi dolazilo do zabune (kod torbi se desava da ima modela koji se izradjuju u vise dimenzija), jer necu uvazavati naknadne reklamacije ako niste lepo procenili da li vam konkretna torba iz oglasa po dimenzijama odgovara.

Takodje, imajte razumevanja i da je cesto neizvodljivo kamerom dobiti identicnu nijansu boje kao u prirodi, a uz to jedna ista slika na razlicitim ekranima (monitor, mobilni, tablet) moze izgledati drugacije, sto zavisi od samih uredjaja, tj. ekrana i njihovog podesavanja. Ako u oglasu nije tacno navedena nijansa boje, molim kupce da me u poruci to pitaju pre kupovine, da bi bili sigurni.

Ne saljem van Srbije.
ID Oglasa: #164421269
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.