slika
slika
1 od 2

Steznik

1.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
1
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jelena online
Član od 08.09.2018.
? Cena 1100dinara (AKCIJA do isteka zaliha)STEZNIK korset za STOMAK za oblikovanje figurehttps: //pokupi. rs/proizvod/steznik-korset-za-stomak-za-oblikovanje-figure/Želite da izgledate i osećate se najbolje u svom telu? ✅Naš STEZNIK za stomak je sve što vam treba da biste postigli zavodljiv i skladan izgled. On će trenutno smanjiti obim struka za 2 do 3 veličine, što će vas inspirisati da nastavite sa nošenjem i postizanjem još boljih rezultata. ✅ Iako se neće videti ispod odeće, učiniće više od bilo koje dijete ili skupocene haljine, a to je da se osećate sigurno u sebe i svoj izgled! ✅ Odličan za oblikovanje struka✅ Sakriva nedostatke, dok ženstvene linije stavlja u prvi plan✅ Mogućnost podešavanja tri nivoa veličineDostupan u crnoj bojiDostupne veličine steznika (obim)L 74 cm (rastegljiv do 88 cm)XL 78 cm (rastegljiv do 92 cm)2XL 82 cm (rastegljiv do 98 cm)Dužina steznika 25 cmAKCIJA  do isteka zaliha!
ID Oglasa: #162810546
Informacije

Dostava Potrckom : Beograd - Pancevo -Novi Sad-Stara pazova - Nova Pazova 450 din Fiksno! ! !

 

ISKORISTITE PREDNOSTI :


 Uplate na tekući račun -  e - bankom, ( troškovi poštarine su niži , nema naknade za transfer otkupnog iznosa – otkupnine )
• Poštarinu plaćate prilikom preuzimanja
• Isporuka postexpress
Količina koju uplatite biće Vam isporučena

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.