slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Električni prsluk koji greje leđa i vrat - NOVO - Swiss

2.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
130
4
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. S4-05

Prsluk za grejanje je napravljen od visokokvalitetnog dvostranog flanela gustine 200 gsk. m, mekan i prijatan za kožu. Može ublažiti napetost u mišićima leđa, ramena i vrata uz pomoć toplote.
Brzo zagrevanje sa termostatom Integrisana PTC grejna žica po celoj ploči se brzo i ravnomerno zagreva kako bi se sprečilo pregrevanje i obezbedila bezbedna upotreba. Deo vrata i ramena se takođe može zagrejati, veća visina i širina i 3 podesiva dugmeta za vrat obezbeđuju savršeno omotavanje oko vrata.
Inteligentna kontrola temperature Inteligentna kontrola temperature vam omogućava da izaberete najudobniju temperaturu za različita okruženja. Tajmer možete podesiti na 10-90 minuta, jedno podešavanje svakih 10 minuta, a on će se automatski isključiti kada završi radi uštede energije.
Dizajn sa punim poklopcem Dve dugačke trake za pričvršćivanje i zadebljane bočne ivice da obezbede ergonomsku toplinu koja pristaje vašem telu, a fleksibilna upotreba se takođe lako može postaviti na stomak kao grejači za noge.
Može se prati u mašini Grejači za ramena i vrat mogu da se peru ručno ili u mašini za pranje veša tako što ćete isključiti kabl za napajanje i staviti ga u vodu ispod 40. Osušiti na vazduhu prirodno i električni grejač je uvek čist i topao. Hemijsko čišćenje i sušenje su zabranjeni!

ID Oglasa: #152208068
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.