slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Letnja suknja tally weijl poklon roze papuce uz kupovinu

700 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
16
1
pre 11 dana
Svastarica :)
Član od 15.09.2018.
Svi oglasi
Prelepa plisirana letnja suknja duzine 100 cm struk 36 poluobim , ima postavu i dva reza sa strane vel 40 ali moze i za veci s , m , xl i l jer jer ima pojaas  (lastis) koji se rasteze . sirovinski sastav poliester i elastin. Nezna roza boja. placena 3000 hiljade kratko nosena bez bilo kakvih ostecenja. pogledajte jos mojih oglasa na 3 proizvoda popust : )
Uz kupljenu suknju drvene roze papuce na poklon : )
ID Oglasa: #166094960
Informacije
Prodaja polovne ocuvane gardarobe , po nesto i novo , nesto korisceno 2,3 puta. Pre kupovine se raspitati o predmetu, dodatne slike kao i snimak ocuvanosti saljem po zelji jer povracaj novca ne vrsim. Princip prodaje uplata pa slanje jer sam vise puta prevarena. Cene nisu fiksne ukoliko ne stoji oznaka fiksno pitajte sve sto Vas zanima uvek sam za dogovor
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.