ODMOR DO 8.05 Zoran

Beograd

Član od: 28.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ogromna negativna jer me zena i covek vortaju 4dana ko ludaka! Porucio sam masku, dosao licno da je uzmem ali zabica je bila polomljena, pitao kada mogu celu da preuzmem (Zoran)kaze u ponedeljak. Zovem u ponedeljak, zena kaze pa niste je porucili, oke poruci. U utorak me zove, kaze da je stigla, kazem da cu oko 17h doci da je preuzmem, 10min pre nego sto sam stigao do servisa zena me zove da kaze kako je i ova maska ipak polomljena zabica i kako ona to nije videla vec sada Zoran, dosao do servisa zovem niko se ne javlja, niko da izadje (drugi put kako dolazim u servis) Uvece zove Zoran i kaze kako ce sutra on licno da mi je donese. U sredu sam ga cekao u stanu do 19h da se javi da je donese.
Zoran Djordjevic i Irena nisu nauceni i nije im u zivotnom stilu da bilo koga VORTAJU, kako kaze Nikola. Molim neke druge Nikole ako ih bude, da prvo procitaju oglas u kome pise isporuka u ROKU OD 1 DO 5 DANA.NIJE napisao da JE ODBIO da primi deo na kucnoj adresi i da prethodni dan NIJE odgovorio na poruku u kojoj pise da cu mu deo doneti.Zali se na cekanje, neko odredjeno vreme NIJE dogovoreno! MISLI NISMO JOS NAUCILI DA CITAMO.U 3 dana stigle su 4 maske od kojih su 3 ostecene.Slike maski su u oglasu.NE ZELIM da mi se obrise ova negativna ocena, osetio sam potrebu ne zbog Nikole, nego zbog trenutno 1505 clanova KP koji stoje na svetloj strani medalje da pojasnim situaciju. Zoran Djordjevic
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.