slika
slika
slika
slika
1 od 4

smeštaj banja pačir

1.200 din

Bačka Topola
28
1
pre 10 dana
Tibor Molnar
Član od 14.01.2012.
Svi oglasi

Apartmani za BANJU PAČIR i okolina
Ako ste  turista , pecaroš ili lovac. Interesuje vas odmor na selu mi smo prava destinacija za vas . Smeštaj za Banju Pačir nalazi se u Staroj Moravica u opštini Bačka Topola .
Na udaljenosti od Bačke Topole je  15 km od Novog Sada 85 km. Objekat je stara  vojvođanska autentična kuća nabijača garđena sredinom prošlog veka. Podovi su od opeke i biber crepa. Kuća Sa spojem savremene tehnologije omogućava ugodan odmor sobe  poseduje  wi fi internet  i satelitsku televiziju. Od apartmana za odmor poseduje jednu dvokrevetnu i jednu četvorokrevetni apartman sa kupatilomi čajnom kuhinjom. Za kupače u  selu ima jedan interesantan welnes  bazen svega par stotina metara od odmarališta a na svega 3km se nalazi termalna banja Pačir  sa poznatom lekovitom slanom vodom ljubičaste boje. .za pecaroše je tu veštačko jezero Krivaja . lovcima postoje više aktivnih  lovišta.
Promo cena po noćenju 1200 dinara po osobi
Željno vas očekujemo da deo odmora provedete baš kod nas. ..
Info telefon 063 660 618

ID Oglasa: #166094679
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.