slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Vikend kuća Stankelja

50 €

Aranđelovac
213
3
pre 6 dana
Marko Stanković
Član od 27.09.2017.
Svi oglasi
  Vikend kuća u okolini Aranđelovca, na 6km od Bukovičke Banje,10km od Topole i Oplenca. Provedite svoje dane predviđene za odmor sa decom i relaksaciju u prirodnom i mirnom okruženju, nadomak planina Bukulje i Venčac. Dvorište nudi sportsku zabavu za mlađe, dok pored natkrivene terase i mobilnog roštilja, u kući imate komotan smeštaj za 5+1 osobu. Spavaća soba sa bračnim ležajem i soba sa tri zasebna ležaja za odrasle osobe. Kupatilo renovirano sa tušem. Ugaona garnitura u dnevnoj sobi koja se rasklapa i kuhinja opremljena svim potrebnim sudovima uz veliki trpezarijski sto. Sprat kuće nije u funkciji za izdavanje. . .
Želimo vam da što pre posetite vikend kuću Stankelja i osetite srce Šumadije, jer vam položaj smeštaja nudi pristupačnost mnogim istorijskim i drugim sadržajima. . .
Za prvomajske i vaskršnje praznike minimum 3 noćenja. . .
Prijatan odmor. . .
ID Oglasa: #165992507
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.