slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Izdavanje vikendice - Kucerak na 2 vode

40 €

Sombor
145
13
pre 14 dana
Reeentaj.com
Član od 19.04.2023.
Svi oglasi

Ušuškana među zelenilom, ova idilična vikendica izranja iz prirodnog skladnog pejzaža kao pravo utočište za dušu i tela. Smestivši se na obali jezera, nudi neodoljivu kombinaciju mira i uzbuđenja, jer sa svoje jedne strane gleda na slikovitu površinu vode, dok s druge strane pruža pogled na pitoreskni kanal.

 

Ovaj kutak prirode, okupan sunčevim zracima koji se igraju na vodenoj površini, postaje oaza za ljubitelje ribolova. Ribarska oprema pri ruci, ova vikendica je san svakog zaljubljenika u pecanje. Mirna voda jezera i kanala obećava obilje ulova i trenutaka ispunjenih uzbuđenjem i zadovoljstvom.

 

No, ova vikendica ne nudi samo ribolovno iskustvo. Ona je takođe domaćin nezaboravnim trenucima hedonizma i uživanja. Prostrana terasa pruža idealno mesto za opuštanje uz šolju omiljenog pića, dok se pogled gubi u lepoti prirode koja je okružuje. Unutrašnjost vikendice odiše toplinom rustičnog dekora, stvarajući atmosferu koja poziva na opuštanje i uživanje.

 

Ova vikendica nije samo prostor za beg od gradske vreve, već je i mesto okupljanja porodice i bliskih prijatelja. Trenuci provedeni ovde postaju dragoceni zbog zajedničkih smeha, razgovora pored vatre ili večeri provedenih uz ukusne obroke pripremljene sa svežim ulovom.

 

Ukratko, ova vikendica na jezeru sa kanalom nije samo kuća na odmoru - ona je mesto koje budi sva čula, pružajući harmoniju između prirode, mira i zadovoljstva zajednički provedenog vremena.

ID Oglasa: #165856705
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.