slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Smeštaj u Sokobanji

2.500 din

Sokobanja
107
3
pre 5 dana
Banjac
Član od 21.09.2011.
Svi oglasi

Studio "Antić" se nalazi u mirnom delu Sokobanje, u naselju Carina , u Čokanjskoj ulici, na svega 15 minuta hoda od gradskog šetališta i 10 minuta hoda od Welness centra "Sokoterme". Naselje obiluje zelenilom, u mirnoj ulici sa malo saobraćaja , tako da je pogodna za porodice sa malom decom.

Smeštaj se nalazi prekoputa Etno konaka "Casa Coka" tako da gosti mogu koristiti i njihove usluge. Studio "Antić" pogodan je za tri osobe ili za porodice sa dva mala deteta. Opremljen je spavaćom sobom sa bračnim ležajem, i jednim pomoćnim krevetom na razvlačenje. Spavaća soba ima izlaz na terasu. Poseduje kupatilo sa tuš kabinom, potpuno opremljenu kuhinju sa indukcionom pločom, aspiratorom i komplet posuđem. U sklopu kuhinje se nalazi i trpezarija.

Svojim godstima studio "Antić" nudi:

       

      * Klima

  • obezbeđen parking u dvorištu
  • besplatan Wi Fi internet
  • Supernova TV sa preko 200 kanala
  • obezbeđen prevoz od autobuske stanice do smeštaja i obratno
  • mogućnost izdavanja na vaučere

Cena na upit

 

Kontakt : +381693122137, Miloš

 

ID Oglasa: #166140606
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.