slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Apartman "Kolubara 14" - stan na dan

35 €

Valjevo
49
2
pre 13 dana
Slobodan
Član od 20.06.2013.
Svi oglasi
 Apartman Kolubara 14 nalazi se u Valjevu, u neposrednoj blizini centra, na adresi Naselje Oslobodioca Valjeva 31. Apartman se nalazi na V spratu zgrade sa liftom. Ukupna površina smeštaja je 50m². Dvosoban po strukturi, ovaj apartman može da ugosti 4 osobe.

Dnevni boravak opremljen je kaučem na razvlačenje, naspram koga se nalazi TV. Ceo apartman je osvetljen LED osvetljenjem, dok u dnevnom boravku postoji osvetljenje sa spektrom boja po potrebi. Apartman modernog stila i boja, omogućiće svaki boravak prijatnim i opuštenim. Spavaća soba je opremljena bračnim krevetom. Apartman je opremljen komplet kuhinjom: mašina za sudove, mikrotalasna, ketler, aparat za filter kafu, aparat za spremanje svih vrsta gotovih jela (krčko). Kupatilo, pored tuš kabine i standardne opremljenosti ima i mašinu za pranje, kao i za sušenje veša, i još dosta uređaja za normalno funkcionisanje i na duži period. Za posete porodica sa decom, postoji opcija dodavanja kreveca na zahtev. Od dodatnih pogodnosti, apartman poseduje besplatan WiFi, a za goste apartmana obezbeđen je i besplatan parking. Stan je klimatizovan.

Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnom delu grada, okružen parkovima, igralištima, marketima, ali i restoranima i kafićima. Apartman je ujedno udaljen na svega nekoliko minuta od centra Valjeva, pa će vam sve atrakcije ovog grada biti na dohvat ruke.
Dobrodošli! ❤️
ID Oglasa: #163412424
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.