slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Stan na dan

25 €

Veliko Gradište
Dostupno odmah
128
4
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milan Baralic
Član od 05.08.2011.
Svi oglasi

Izdajem stan u Velikom Gradištu sa pogledom na Dunav (najlepši pogled u gradu). Dvosoban, 55 kvadrata. Mnogo jeftinije nego smeštaj na samom Srebrenom jezeru a i komforniji.

 

POPUST ZA DUŽI BORAVAK

 

Stan čine velika soba sa 3 single kreveta, mala soba sa 2 single kreveta, velika trepezarija, hodnik i kupatilo. Ima veću terasu koja gleda na Dunav i koja je većinom u hladu, kao i manji balkon koji gleda ka gradu. Hodnik ima ugradni ormar/cipelarnik u veličini zida. Svaka soba garderobere. Uz stan ide i podrum za smeštaj bicikli, ribolovačke opreme i sl. Zgrada ima svoj parking a oko zgrade je i javni parking koji se ne plaća (dosta mesta u hladu).

 

Stan je na odličnoj lokaciji - 50 metara od glavne ulice i centra grada. Sem što je zgrada kraj Dunava, na 10 metara ukoso od zgrade je gradski park koji, sem za igranje dece, služi i za razne manifestacije tokom turističke sezonetipa pasuljijade, motorijade, alaske večeri, carevčevi dani, koncerti. . . Zimi klizalište. Preko puta zgrade je carinski prelaz te će te često viđati putničke kruzere kako pristaju na dok. Tu je i free shop. U krugu od 50 metara od zgrade nalaze se još lokalna samouprava, sud, crkva, policijska stanica, carina, kao i nekoliko restorana, kafića i prodavnica. Idea i Gomex na 150metara. Takođe je u blizini i par gradskih plaža na Dunavu.  

 

Veliko Gradište je aktuelna turistička destinacija. U blizini se nalazi i Srebreno jezero (3km), Vinci vikend naselje (8km), Golubac i Golubačka tvrđava (18km) i manastiri Tumane i Nimnik (25km). Takođe Viminacijum - arheološko nalazište je na 40km. Znači kolima sve na 15-20 minuta. Jezero na 5 minuta kolima, biciklama 15 min - postoji biciklistička i šetna staza do jezera.

 

Stan ima uveden brzi internet i kablovsku televiziju sa oko 300+ kanala (HBO, Skyshowtime, Video klub sa 10000 filmova i serija . . )  Svaka soba ima smart televizor (čak i trepezarija). Od ostalih kućnih aparata tu su klima, frižider, šporet sa rernom, indukciona ploča, kuvalo za kafu, mikrotalasna, veš mašina, pegla i daska za peglanje. Sve što je neophodno za normalan život čak i na duži vremenski period. U stanu se nalazi i solidna kolekcija knjiga, a ima i društvenih igara poput šaha, jamba, karata i sl.

 

Za razonodu, sem tv kanala, nudimo i solidan izbor knjiga kao i društvenih igara (videti zadnje 3 slike). Za mališane i vas možemo obezbediti Računar, XBOX ili Sony Plasyatation 4. A ako roditeljima treba malo privatnosti ili odmora, dostupan je i boravak u našoj PC/Sony igraonici uz nadzor dece.

 

Cena od 25eu do 35eu zavisno od broja gostiju i datuma.  

ID Oglasa: #163268238
Informacije

Može zamena za raznu tehniku - mobilne telefone, konzole za igru, računare i hardver za njih, televizore. .. Uz moju ili Vašu doplatu zavisno od toga šta nudite.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.