slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Zlatibor apartman SPA-NE PROPUSTITE

40 €Fiksno

Beograd | Čukarica
1.764
39
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dusica Pajovic
Član od 23.12.2020.
Svi oglasi

Darija Lux apartman se nalazi na Zlatiboru, u mirnom delu na svega 700 metara od jezera, u blizini Titove vile, a ipak izdvojeno od urbanog zlatiborskog centra: za miran i opuštajući odmor:

 

Ulica Breza 26, Zlatibor

 

Apartman je kompletno opremljen za udoban smeštaj 4 osobe. Sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, odvojene spavaće sobe, kupatila i terase. Nalazi se na 3. spratu; zgrada ima lift.

 

Smeštaj ima WiFi internet, u svakoj sobi kablovsku televiziju, SPA centar - besplatno za goste (videti na slikama), a za porodice sa bebom tu je i prenosivi krevetac.

 

Kuhinja kompletno opremljena.

 

Ispred objekta se nalazi javni parking, koji mogu koristiti svi gosti objekta – besplatno.

 

Ulazak posle 12h, izlazak do 10h.

 

Prednost apartmana je u tome što se nalazi u ekološkom naselju, na samo par minuta hoda od samog centra Zlatibora a ipak potpuno van svakodnevne gužve i buke sa čistim vazduhom.

1 nocenje 50 €

 

2 i vise nocenja - 40 € po nocenju

 

Za dodatne informacije kontaktirajte putem kp poruka ili telefonom (pozivi/sms posle 17.00h)

 

ID Oglasa: #153768580
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.