Olivera

Pančevo

Član od: 27.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Zonerice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je obecao da ce poslati zonericu koju je postavio na prodaju. Nije poslao zonericu 15-dana i ne odgovara na poruke. Zaobici ovog prodavca !

Foto-aparati i kamere > Futrole, torbe i kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte od ove žene! Kao što vidite hand strap košta 600 dinara, ali je ona u pošiljci napisala da je otkup 700din + poštanski troškovi naravno. Nije htela da pošalje drugom kurirskom službom osim post expressom koji je najskuplji. Kada sam video pošiljku došao sam u dilemu da li uopšte da primim, ali sam odlučio da ne vredi nervirati se za par stotina dinara. Dakle, pošiljku od 600din ja sam platio 1000. Hand strap nije sjajnog kvaliteta ali se nadam da će završiti posao. Vodite računa i ne verujte nikome!
Priznajem svoju gresku po pitanju cene, jer je hand strap do prosle nedelje bio 700din pa je snizen na 600din. Kupac me nije kontaktirao po preuzimanju posiljke kako bi mu izvrsila povracaj od 100 dinara a svakako bih to uradila. Sto se tice kurirske sluzbe, moj izbor je da saljem post express-om i kupac je sa tim bio upoznat, sto pise i u samom oglasu. Znaci kupac je posle pitanja 'da li saljem drugom kurirskom sluzbom?' dobio odgovor 'NE!' nakon cega je prihvao da mu se roba posalje. Jos jednom napominjem, posle kupovine kupac se nije javio da ispravim gresku vezanu za 100din, sto se svakako resava povracajem a sto se tice kurirske sluzbe znao je da saljem samo post expresom i prihvatio je. Prvi nezadovoljan kupac ali bez razloga jer je sve bilo resivo. Prijatan dan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.