OnlineTuning 9-17h Vikend ner

Niš

Član od: 11.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na prvo paljenje bušilica počela da dimi, posle 30 sekundi prestala da radi. Navodno nova i proverena. Ne prihvata zamene, zaobidjite ga u širokom luku! !!
Naravno da je nova. To sta ste radili tamo ili pokusali da mi saljete drugu busilicu kod mene ne prolazi!

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cirada u oglasu stoji kvalitetna L velicine, ojacana. Stigla kao zavesa tanka i vec posle 20 dana pocela da pucka. zvao sam da reklamiram na sta mi je gospodin odgovorio da on nema takvih povratnih informacija od drugih klijenata. Evo ima od mene njegova cirada -djubre od cirade placeno 4000. ne zalim novce ali me je nasankao u oglasu i navukao textom kvalitetna cirada itd. .. obavestenje za sve potencijakne kupce njegova cirada iz oglasa koju je meni poslap je jednaka klasi najprostijih cirada od 1000dinara i to je slika naseg naroda i stanje u zemlji.
Nije uopste tacno da je cirada kao one od 1000din! Cirada je postavljena paropropusnom folijom i ojacano je platno kao sto je i navedeno u oglasu.

Automobili | Oprema > Oznake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Znam za volan, takozvani emblen je odstampan na kucnom stampacu, sencenje uradjeno u paint-u, vide se linije stampanja i na tankom savitljivom papiru. Patetican nacin da se zarade pare.
Isporucena roba odgovara i opisu i slici jer su slike moje. U pitanju nije najobicnija slika na tankom papiru vec stiker debljine oko 2mm ali svetu se ne moze ugoditi pa ni Drazenu koji izlgeda sem painta-a na kompjuteru nista drugo nije video

Automobili | Oprema > Folije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljena folija SILVER ne lici na foliju kao sa slike. .. jako tanka kad pokusate da je razvucete malo ona pocne da se providi. .. A ako vam je podloga npr. crno bela (sarena) vide ce vam se da je sarena i bez razvlacenja folije. ..
Meni je zao sto me ocenjuju negativno neki momci sto ne znaju sta ocekuju od folije...Ja garantujem da folija nije tanka, da se ne cepa i ostalo sto je navedeno gore. Mogu ti poslati foliju od 50e za kvadrat mozda ces tom folijom da budes zadovoljan a ne ovom sto si dobio 1.3 kvadrata za 10,5e. U svakom slucaju folija je deblja sa kanalicima za vazduh i evo jedne od ocena clanova upravo za tu foliju: "Svaka cast prodavcu. Folija je extra kao sto je i navedena nije neka kineska bas orginalna koja se ne cepa i extra stavlja. Svaka preporuka i u dalje samo saradnja sa vama. Pozzz iz Zrenjanina"

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

kupio sam hid xenon sa slim balastom. balast se istopio posle 3h rada i napravio veliku stetu na kolima! pazite sta kupujete a garancije nema! moj vam je savet da se ne zezate sa ovim kineskim ksenonima nego da kupite orginal ksenone, ja sam platio tu skolu. .
Balast sam po sebi nije mogao da napravi stetu na kolima...verovatno je doslo do nekog spoja ili sta vec pa se to posle izdesavalo...a sto se tice kominikacije, ne razumem sta nije proteklo u najboljem redu....Ako pod dobrom komunikacijom podrazumevas da ti besplatno saljem rezervne delove za xenone koji nisu pod garancijom...onda se varas...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.