slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Elektricni Krevet za intezivnu negu vise modela DOSTAVA!

Kontakt

Batočina
Korišćeno
Dostupno odmah
1.647
9
pre 11 dana
ZORAN 0607035528
Član od 09.01.2013.
Svi oglasi
Na prodaju električni medicinski kreveti vrhunskog kvaliteta, NAJNOVIJI MODELI IMAM VISE KOMADAI RAZLICITE MODELE. Dosta modela imam u ponudi tako da se i cene razlikuju. Od modela do modela najeftiniji je 300eura pa do 550eura

Sve na daljinsku komandu.  
Kreveti nisu klasicno bolicki, vec su moderni za kucnu negu, veoma lepo se uklapaju uz vas namestaj.  

Podiže i spušta kompletan krevet od 30cm do 1m, Podize i spusta naslon za leđa do sedeceg polozaja.
Podiže i spušta deo gde su noge.
Imaju kipovanje napred i pozadi.  
Uz krevet dobijate i trapez sipku i trougao, ogradice se podizu na obe strane
.

- 90€ je iznajmljivanje kreveta za jedan mesec sa novim dusekom, bez duseka je 70e.

- Na sve moje krevete koje budete kupili kod mene imate Garancija 12meseci! Besplatna dostava i montaža na kucnoj adresi po celoj Srbiji a i u zemljama evropske unije u dogovoru samo za putne troškove. Koliko bi i vama trebalo da dodjete kod mene i pokupite krevet sa vasim prevozom. Kod mene mozete naci sve od ortopedske opreme.  Invalidska kolica, elektricna kolica, elektricne krevete, toaletna kolica, hodalice, stake, stepenik sprave skala mobil i liftovi stolice zasve vrste stepenica. Takodje imam delove za svu opremu. VRSIM I ERVIS ZA SVE POMENUTO OD ORTOPEDSKE OPREME.   ZA SVE STOVAM NIJE JASNO SLOBODNO POZOVITE TU SMO ZA VAS DA VAM OBJASNIMO STA VAS INTERESUJE. VISEGODISNJE ISKUSTVO I UVOZ OPREME GOVORI SVE O NAMA. I UVERITE SE SAMI SIGURNO CEMO OPRAVDATI POVERENJE KOJE CE TE NAM UKAZATI.

Možete me kontaktirati  putem VIBERA  VACAPA na istom broju gde vam mozemo poslati slike modela  kreveta koje imamo i svu drugu opremu  koja vam je potrebna.


ID Oglasa: #116350273
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.